• Időpontfoglalás
 • 2022.JÚL.25

  A szerelem ősereje - Nicole Milano kollekció

  Az olasz tervezőház designer csillaga, Nicole Cavallo amellett, hogy alkalmazkodik a fiatalos divatirányzatok izgalmas csavarjaihoz, továbbra is használja a francia csipkéket és a finom olasz selymeket.

  A Nicole Milano ruhák évek óta helyet kapnak a LOVE Szalon kínálatában. Nemes egyszerűséggel ezért, mert a Nicole tervezőház egyike azoknak, akinél megtaláljuk az eleganciát és varázslatosságot, amely a könnyed anyaghasználat mellett megőrzi az általunk is képviselni kívánt prémium minőséget és luxus kivitelt. Ezeket tekintve ugyanis semmilyen szinten nem ismerünk megalkuvást!

  A kézzel készített menyasszonyi ruhacsodákat egyedülálló szépségük és időtálló stílusuk repítette a világ élvonalába. Az olasz tervezőház designer csillaga, Nicole Cavallo amellett, hogy alkalmazkodik a fiatalos divatirányzatok izgalmas csavarjaihoz, továbbra is használja a francia csipkéket és a finom olasz selymeket.

  A 2022-es esküvői ruha kollekciójuk, amely az „Origin of Love” fantázianevet kapta. A szerelem eredetének ősforrása ihlette a csodás ruhákat. A Tűz, Föld, Víz, Levegő és Éter őserők energiáinak szingularitását forrasztotta egybe és komponálta gyönyörű ruhákba Nicole Cavallo. Az alkotó folyamat művészi ereje és a ruhák életre keltésében rejlő rengeteg pozitív energia egészen új szintre emeli ezeket az esküvői ruhákat. 

  Nicole Milano – elegancia

  A márka fő kollekcióját a TŰZ őselem ihlette, amely a szenvedély szimbóluma. A 2022-es ruhák a romantikus és erős nők számára készültek, akik határok nélkül szeretnék átélni és megélni a romantikát. Ebben a kollekcióban a mély V-metszetek (dekoltázson és háton egyaránt) jellemzőek, csipőnél keskenyedő szabással, amelyek romantikus és kifinomult módon emelik ki a nőiességet.

  A Nicole Milano kollekció ruháin a csipke nagy hangsúlyt kap: finom csipkemintázatok és gyöngyök követik a hímzés vonalait, közben az anyagok lány kontrasztjainak játéka teszi fenségessé a ruha megjelenését. Még a minimalista stílusú krepp vagy hosszú ujjú modelleknél is megjelenik az apró mintázatok kecses játéka. 

   

  Nicole Colet – nőiesség

  A Nicole Colet 2022 kollekció az Anyatermészet előtti tisztelgés szimbólumait hordozza, amely a nőiesség új kifejezésének lehetőségét öntötte esküvői ruha formába. Tiszta és elegáns. Romantikus menyasszonyoknak, álmodozóknak, akik rendkívüli módon szeretnék viselni az elegáns és letisztult tökéletességet.

  A ruhák kirobbanóan gyönyörű világhímzéseket tartalmaznak, sok tüll, csipke és organza társaságában a szoknyán és felső részen egyaránt, 3D-hatással. Még a legegyszerűbb ruha is maga a megtestesült romantika, krepp, tüll mikado selyem és organza anyagok varázslatos kombinációjával.

   

   

  Nicole Jolies – könnyedség

  A Nicole Jolies 2022 kollekciót a VÍZ ihlette, amely egy tiszta, áramló őselem, harmonikusan változtatja alakját. A tengerek és óceánok hullámaihoz hasonlóan a kollekció ruháinak organza és tüll fodrai minden mozdulatot könnyed csillogó hullámzással kísérnek.

  A minimalista ruhákat is feldíszítik az apró ékszerek, a szögletes nyakkivágások pedig kiemelik a menyasszony nőiességét, megőrizve a ruha romantikus megjelenését.

   

  Nicole Aurora – tisztaság

  A Nicole Aurora 2022 kollekciója a LEVEGŐ előtti tisztelgés, amely a könnyű megjelenést, tiszta anyagokat és finom csipkéket kombinál a tökéletes megjelenés érdekében. Olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akiknek a légies elegancia és a könnyed exkluzivitás az álmuk.

  A tisztaság és elegancia fogalmát újradefiniálva alkotta meg a márka ezeket a csodálatos esküvői ruhákat. A tömör csipkék és a minimalista textúrák modern kontrasztja alkot tökéletes, háromdimenziós hatást minden ruhakölteményen.

   

   

  Ha exkluzív megjelenéseddel és páratlan eleganciával szeretnéd lenyűgözni Nagy Napod vendégeit, mindenképp próbálj fel néhány Nicole Milano ruhát, mert nagy az esély rá, hogy köztük találod meg álmaid menyasszonyi ruháját!

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.