• Időpontfoglalás
 • 2023.JAN.24

  Esküvői ruha trendek 2023

  A számmisztika szerint 2023 nagyon különleges év lesz. Asztrológusok úgy tartják, hogy óriási erő lakozik ebben az évben és erőteljes energiaáramokra számíthatunk. Árad a csíííí. Érzitek? :)

  Hello, 2023, hello esküvői ruha trendek!

  Az esküvői ruha iparágban különleges szezonnak nézünk elébe, hiszen az elmúlt években népszerű minimalista és elegáns esküvői ruhastílusok reneszánsza folytatódik, ugyanakkor robbannak az új trendek, amelyek frissessége, anyaghasználata és dizájnja felpezsdíti a modern menyasszonyok szívét. Mindegyik stílust megtaláljátok a LOVE Szalonban, hiszen szenvedélyesen kutatjuk és hozzuk el az esküvői haute couture leggyönyörűbb darabjait a LOVE Menyasszonyoknak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük Nektek, hogy milyen menyasszonyi ruha trendek szárnyalnak idén.

  Fenntartható, környezetbarát esküvői ruhák

  A menyasszonyi ruhák tervezésének egyik forradalmi trendje biztosan felerősödik 2023-ban. A fenntartható és környezetbarát anyagok már tökéletes eséssel és textúrával várják a tervezőasztalokon, hogy az álomruhák részeivé váljanak. A LOVE Szalonban is megtaláljátok a környezettudatos esküvői ruhákat a Nicole Milano kollekcióban: Dalia, Lilia ruháink a  WeDoEco menyasszonyi kollekció részei. Egyre több menyasszony válik környezettudatossá, ezért a tervezők olyan fenntartható anyagokat kezdenek beépíteni esküvői ruhakollekcióikba, mint az organikus pamut és a „Peace Silk”. Ezek az anyagok nemcsak csökkentik az esküvői ruhaipar környezeti hatását, hanem gyönyörű, egyedi dizájnok megalkotását is inspirálják.

  Kisokos: a „Peace Silk” jelentése: erőszakmentes selyemtenyésztés és -termelés. Lehetővé teszi a selyemhernyó pillangóvá történő metamorfózisának befejezését, így egyetlen állatnak sem kell szenvednie vagy meghalnia a divatért. <3

   

   

  Színek és izgalmak

  Egy másik trend, amely nagyot robban 2023-ban, az esküvői ruhák színhasználata. Míg hagyományosan a fehér a menyasszonyi ruhák színe, egyre több menyasszony választja a piros, a pezsgő, sőt a fekete ruhákat. A LOVE Szalon esküvőt ruhái között is találtok már színes darabokat, nézzétek meg Nicole Milano – Eldora ruhánkat, vagy a Modeca COUTURE kollekció Udaya darabját! Sok menyasszony vágyik arra, hogy az esküvői tradíciók közepette kifejezhesse saját, egyéni stílusát, átkeretezve a fehér ruhákról alkotott hagyományokat. Őrületesen izgalmas trend, mi imádjuk és bátran ajánljuk ezeket a korántsem átlagos ruhákat a formabontó elképzelésekkel érkező, vagány aráknak.

   

  Habokból sosem elég!

  Várhatóan 2023-ban is népszerűek lesznek a pufi ujjak, a vállból kivágott nagy felületek és a túlméretezett masnik. Ezek a szabásvonalak és extrák egy nagy adag drámát és romantikát adnak az esküvői ruhákhoz, és tökéletesek azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnének lélegzetelállító hatást kelteni a Nagy Napon. Ha ilyen stílusú ruhára vágysz, akkor a csodás, kézzel készült ZAVANA kollekció darabjai közül találsz nálunk egy-két különleges, ausztrál design ruhát: ZC22697, ZC22692.

   

  Vintage – az örök

  Továbbra is hódít a vintage ihletésű stílus. Ezeket a ruhákat finom elegancia és időtlen dizájn jellemzi, elmaradhatatlan a csipke, a hímzés és gyöngyfűzés. A vintage esküvői design minden alkalommal egyedi és varázslatos, tele bájos nőiességgel, kreativitással, szárnyaló élettel. Ezt a stílust egyszerűen nem lehet megunni. Nicole Milano, ZAVANA Couture ruháink között is találtok lélegzetelállító vintage darabokat, de szívből ajánljuk a tengerparti hangulatot megálmodóknak a Herve Paris és Libelle esküvői ruháinkat is.

   

  Zsebibaba?

  A zsebek használata az esküvői ruhákban szintén népszerű lesz 2023-ban. Ez a trend funkcionalitást és egy kis modernitást is kölcsönöz az esküvői ruháknak. Tökéletes azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnék magukkal vinni a nélkülözhetetlen dolgaikat a nagy napjukon anélkül, hogy egy folyton akadozó kistáskát kellene magukkal vinniük.

   

  Sejtelmes tüllök

  Emellett 2023-ban népszerű lesz az áttetsző szövetek használata. Az olyan áttetsző anyagok, mint a tüll és az organza, egy (nagy:) csipetnyi eleganciát és nőiességet kölcsönöznek az esküvői ruháknak. Ez a trend azoknak a menyasszonyoknak szuper választás, akik igenis szexik szeretnének lenni a Nagy Napon, természetesen anélkül, hogy kirívóak lennének, vagy túl sokat fednének fel.

   

  3D virágok és díszítés

  Végül 2023-ban népszerű lesz a 3D-s virágok és díszítések használata. Ez a trend hangsúlyos textúrát és különleges dimenziót kölcsönöz az esküvői ruháknak. Tökéletes azoknak a menyasszonyoknak, akik egy kis természetet nőies eleganciával szeretnének kifejezni esküvői ruhájukon. A 3D-s virágok és díszítések használata egyedi megjelenést ad egy esküvői ruhának és kiemeli a kreatív vonalvezetést és különleges dizájn-megoldásokat.

   

  Ha három szóban kellene összefoglalnunk a 2023-as esküvői ruha trendeket, akkor azt mondanánk:

  fenntarthatóság

  önkifejezés

  elegancia

  A LOVE Szalon kínálata tökéletes összhangban van a mai haute couture esküvői ruha irányokkal, 30 éves szakértelmünk és végtelen szeretetünk kísér el minket hivatásunk során, amelyben arra vállalkozunk, hogy minden szépséges Menyasszonyunknak megtaláljuk a tökéletes lomruhát.

  Foglalj időpontot ruhapróbánkra ITT és éld át Te is a LOVE Menyasszony életérzést!

  Várunk szeretettel a Szalonban!

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  29 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges ruhában.