• Időpontfoglalás
 • 2023.MÁJ.01

  Házassági évforduló esküvői ruhában

  A házassági évforduló különleges alkalom. Ünnepeld könnyed, extranőies outfitben!

  Házassági évforduló esküvői ruhában

  A házassági évfordulók különleges alkalmak, amelyek két ember közötti szerelmet és elkötelezettséget jelzik. Akár az első, akár az ötvenedik, ez az a megismételhetetlen ünnepi alkalom, hogy megünnepeljétek években mérhető szerelmeteket és az együtt megtett utat. Mi is lehetne tökéletesebb outfit erre a napra, mint egy egyedi ruha, amely magabiztossá és gyönyörűvé tesz?! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány évfordulós ruhastílust, amelyet Menyasszonyaink előszeretettel választanak a jeles alkalmakra és amelyeket megtaláltok a LOVE Szalonban.

  Beach hangulat

  A tengerparti esküvőkre szánt ruhák népszerűsége nemcsak esküvőkön töretlen: évfordulós ünneplésre is remek választás, LOVE Menyasszonyaink is odavannak értük. Jellemzően nagyon légies anyagokból varrtak ezek a ruhák: sifon, csipke és organza könnyed harmóniája. Ez teszi őket tökéletessé egy nyári partyra, kényelmes viseletük és lágy esésük miatt ideálisak szabadtéri rendezvényekre is.

  Szexi, mégis nőies

  Egy másik népszerű stílus évfordulókra a „slip” ruha. Ezek egy fokkal testhezállóbbak, mint bohó társaik, mégis könnyedek és kényelmes tapintásúak. Tökéletesek a női alak kihangsúlyozására – mutasd csak meg, hogy évek elteltével is bomba formában vagy! <3 A Selyem és szatén anyagok körülölelik a szép női alakot.

  A színekkel is játszhatsz!

  Ma már klasszikus esküvőkön sem elvárás a hófehér ruha, évfordulóra pedig aztán pláne válogathatsz a különböző törtfehér, elefántcsont árnyalatokból!

  Végsősoron… :)

  A tökéletes házassági évfordulós ruha megtalálásának kulcsa Benned rejlik: olyat válassz, amiben magabiztosan és kényelmesen érzed magad, hiszen ez magában hordozza, hogy sugárzóan gyönyörű leszel. Akár bohó tengerparti, akár szexis slip ruhát, vagy esetleg klasszikus A-vonalú szabást választasz, ami fontos: tükrözze személyes stílusodat, így garantáltan különleges örömmel töltekezve ünnepelhettek, igazán felszabadultan.

  Keresd a LOVE Szalon és a légiesen könnyed esküvői ruhákat házassági évfordulódra is, várunk a Podmaniczky utca 10. szám alatt.
  Foglalj időpontot online vagy telefonon!

  Várunk szeretettel a LOVE Szalonban! <3 

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.