• Időpontfoglalás
 • 2022.SZEP.27

  Hódítsd meg velünk a világot!

  Budapest legmodernebb esküvői ruhaszalonjában a világ vezető design kollekcióit hozzuk el Nektek, hogy tökéletes menyasszonyi ruhák közül választhassátok ki az igazit.

  A LOVE Szalonban folyamatosan azon dolgozunk, hogy felkutassuk a nemzetközi trendeket, megismerjük a világ esküvői ruha design stílusait és kiválogassuk Nektek drága Menyasszonyok a legexkluzívabb darabokat. Aktív kapcsolatban állunk a vezető márkák stílustanácsadóival, kommunikációs csapatával és minden évben meghívott vendégekként veszünk részt a márkák zártkörű bemutatóin, ahol elsőként választhatunk a pazar kínálatból.
  Kiemelten fontos számunkra a minőség, a prémium anyaghasználat, a ruhák vonalvezetésének és esésének tökéletessége. Éppen ezért gondosan átválogatjuk a kollekciókat és a legszebb darabok, legnőiesebb szabásminták, leggyönyörűbb részletgazdaságú csipkék és gyöngyök kerülhetnek csak be a LOVE Szalon kínálatába.

  Világszínvonalat képviselünk. Ez a garancia arra, hogy tökéletes esküvői ruhában tündökölsz a Nagy Napodon.

  Nincs annál csodálatosabb érzés, amikor LOVE Menyasszonyaink arcára kiül az „IGEN”, amikor meglátják magukat A Ruhában. Csodálatos élmény minden egyes ruhapróba, nemcsak a káprázatos ruhák miatt, hanem Szalonunk díjnyertes enteriőrje is hordozza azt a fenséges eleganciát és stílust, amelyet esküvői ruha kínálatunkkal is képviselünk.

   


  A világ minden táján TOP-kategóriás menyasszonyi ruha kollekciók kiemelt darabjai mind megtalálhatóak a LOVE Szalonban. Ha valami igazán különlegeset keresel és számít a professzionális tanácsadás, a luxus környezet, akkor várunk nagy szeretettel Budapest legmodernebb esküvői ruha szalonjában.

  Foglalj időpontot és éld át a tökéletes ruhapróba élményét!

  Időpontfoglalás: https://love-eskuvo.hu/idopontfoglalas 

  ☎ +36 30 010 1740
  Budapest, Podmaniczky utca 10., 1. emelet 3.

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.