• Időpontfoglalás
 • 2022.ÁPR.01

  Zavana kollekció – egyenesen Ausztráliából

  A LOVE Szalonban 2022-től megtalálhatók az Ausztrál Zavana Couture és Zavana Bridal lélegzetelállító részletességgel kidolgozott esküvői ruhái. Magyarországon kizárólag nálunk.

  Kézzel készült esküvői ruhák, Ausztrália csodás kincsei

  A LOVE Szalonban 2022-től megtalálhatók az Ausztrál Zavana Couture és Zavana Bridal lélegzetelállító részletességgel kidolgozott kollekciói. Magyarországon kizárólagos forgalmazási jogunknak köszönhetően egyedül nálunk találod meg ezeket az igazán különleges darabokat. A Zavana ruhák különlegessége, hogy egyedileg, kézzel készülnek. Minden egyes gyöngy, fodor, csipke és hímzés kézzel kerül a ruhákra, ugyanakkor széles méretválasztékban és fazonban elérhetőek.

  A Zavana ruhák világszerte óriási sikert aratnak a menyasszonyok körében. Ezért is dolgoztunk rengeteget azon, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük ezeket a csodálatos esküvői ruhákat.

  Már most nagy érdeklődés övezi a LOVE Szalonban a Zavana Couture és Zavana Bridal esküvői ruha kollekciót is. Sikerül abban rejlik, hogy ellenállhatatlan kecsességgel ötvözik a ruhák a bonyolult részleteket és a kifinomult díszítőelemeket. Mindezeket ötvözve a prémium anyaghasználattal olyan komplex, luxus esküvői ruhák kapnak szárnyra, amelyekben minden menyasszony igazi dívának érezheti magát.

  A Zavana esküvői ruhák szabásvilágában jellemzőek a testhez simuló vonalak, a nőiességet követő és kihangsúlyozó sziluettek, a menyasszony kisugárzását élénkítő tündöklő díszítőelemek. A ruhák távolabbról tökéletesen körbeölelik a menyasszonyt, közelebbről csodálva pedig minden szegletük egy-egy különös részletességgel kidolgozott varázsvilág.

  Győződj meg róla a saját szemeddel és próbáld fel nálunk Ausztrália kézzel készült kincseit!

  Találkozzunk exkluzív esküvői ruhapróbánkon a LOVE Szalonban!

  Kattints ide az időpontfoglalási űrlapunk eléréséhez.

  Várunk szeretettel!

   

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.