• Időpontfoglalás
 • 2020.SZEP.09

  A tisztaság jelképe

  Szalonunk nem csak új weboldallal, de egy teljesen új logóval mutatja be a 2021-es menyasszonyi ruha kollekciókat.

  A legfrissebb neuromarketing-kutatások azt mutatják, hogy az organikus formák vonzóbbak a női szem számára. Ha összehasonlítjuk a tudatalattink válaszát az organikus és a szögletes alakzatok között, akkor értékelni tudjuk azt a pozitív hatást, amelyet a természetes formák a nőkre gyakorolnak. Másrészt azonban a férfiakat jobban vonzzák az egyenes és egyszerű formák.

  Az organikus formák feltevését figyelembe véve a természetbe kalauzoltuk magunkat és ott különös tekintettet fordítottunk a növényvilágra. Megfigyelve a különböző virágokat, a lótuszvirágot választottuk annak előnyeinek tanulmányozására, itt találkoztunk a lótusz nővel.

  Szimbólumunk egy grafikus ábrázolás, amelynek célja szavak nélkül kifejezni a lótusz nő tiszta jelentését. A lótusz nő tiszta és valódi szerelemből született, az élet iránti, mások iránti és a saját maga iránti szeretetből, egy csodálatos lény, tele erényekkel, szépséggel és ajándékokkal, amelyek meggyújtják azt a fényt, amelyet önmagában hordoz és megoszthat a világgal így átadva a tisztaságot és a magas szellemi rezgést.

   

  Ugyanakkor nagyon kötődik ahhoz a arculathoz és elképzeléshez, amelyet a Love Szalon emblémaként hordozott hosszú története, tisztasága, értékei és eleganciája során.

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  28 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges ruhában.