• Időpontfoglalás
 • 2020.SZEP.09

  A tisztaság jelképe

  Szalonunk nem csak új weboldallal, de egy teljesen új logóval mutatja be a 2021-es menyasszonyi ruha kollekciókat.

  A legfrissebb neuromarketing-kutatások azt mutatják, hogy az organikus formák vonzóbbak a női szem számára. Ha összehasonlítjuk a tudatalattink válaszát az organikus és a szögletes alakzatok között, akkor mérhetőnek bizonyul az a pozitív hatás, amelyet a természetes formák a nőkre gyakorolnak. Ugyanakkor a férfiakat jobban vonzzák az egyenes és egyszerű formák.

  Az organikus formákat szem előtt tartva inspirációként a természetbe kalauzoltuk magunkat, különös tekintetet fordítva a növényvilágra. Megfigyeltük a különböző virágokat, és végül a lótuszvirágot választottuk árnyaltabb tanulmányozásra. Itt született meg a lótusz forma női alakkal történő kombinálása.

  Szimbólumunk egy grafikus ábrázolás, amelynek célja szavak nélkül kifejezni a lótuszvirág és a nőiség tiszta jelentését. A LOVE Szalon logójában megjelenő lótusz-nő a tiszta és valódi szerelemből született érzelmeket szimbolizálja. Az alakot felruházhatjuk az élet iránti, mások iránti és a saját maga iránti szeretettel, erényekkel, szépséggel és ajándékokkal, amelyek beragyogják a teret körülötte. Bízunk benne, hogy az új LOVE Szalon logoban megalkotott formavilág átadja a tisztaságot és a pozitív szellemi rezgést.

  Ez a kedves és könnyed virágalak nagyon kötődik ahhoz a arculathoz és elképzeléshez, amelyet a LOVE Szalon szertetteljes története, értékei és eleganciája megtestesít.

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.