• Időpontfoglalás
 • Áraink

  Prémium szalonunk elsődleges szempontja a minőség az egyediség, hogy mindenki számára tökéletes menyasszonyi ruhát biztosítsunk!

  Törekszünk arra, hogy ezeket a nem mindennapi menyasszonyi ruhákat több árkategóriában is tudjuk kínálni, minél több költségvetésnek megfelelően. Ennek megfelelően a LOVE Szalon esküvői ruhái igen tág intervallumban, márkától függően 350-850.000 Ft közötti bérleti díjon kölcsönözhetőek.
  Az ár minden esetben magába foglalja a ruha méretre igazítását is.
  Esküvői ruháink 32-48-as méretben állnak menyasszonyaink rendelkezésére. A legsikeresebb esküvői ruha modellekből több méretünk is van.
  A kölcsönzés ideje csütörtöktől hétfőig terjed, egyes esetekben (pl. külföldi esküvő) tudunk rugalmasak lenni, erről egyénileg egyeztetünk.
  Menyasszonyainknak lehetőségük van teljesen új ruha rendelésére, megvásárlás esetén. Ebben az esetben 50% előleg megfizetése szükséges az esküvői ruha megrendelésének elindításához. Menyasszonyi ruháink külföldről érkeznek, ezért a szállítási idő várhatóan 5-6 hónap. A ruhák árai 550.000 - 2.000.000 Ft-ig terjednek.

  Love Garanciás menyasszonyi ruháink közel egy kölcsönzés díjáért, 350-550.000 Ft-ért megvásárolhatók.

  Az esküvői ruhák foglalási díja 100-150.000 Ft, amelyet a helyszínen készpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni.
  Áraink tájékoztató jellegűek. További információért kérjük érdeklődj Szalonunkban!
  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.