• Időpontfoglalás
 • Love Szalon - A különleges ruhák birodalma

  Budapest egyik legnagyobb menyasszonyi ruha szalonjában, a legszélesebb esküvői ruha kínálattal, exkluzív környezetben várjuk menyasszonyainkat a Teréz körút és Király utca sarkánál.
  Prémium szalonunkban San Patrick, Nicole Milano, Randy Fenoli, Herve Paris, Modeca és Libelle márkák legegyedibb darabjai kaptak helyet. A különleges ruhák birodalmában érezheti magát minden Menyasszony, aki a Love Szalonba érkezik! Évről-évre a legújabb, fényűző, pompás stílusú ruhákat, kollekciókat hozzuk el. Azokat, amelyek New York, Párizs és Róma szalonjaiban is megtalálhatók!
  Szalonunk
  Szalonunk
  Szalonunkban az egy-másfél órás ruhapróba alatt kizárólag egyetlen menyasszonyra figyelünk, ezzel garantáljuk maximális odafigyelésünket és odaadásunkat.
  A lehető legszélesebb, prémium kategóriás menyasszonyi ruha kínálatunknak köszönhetően számos menyasszonyt tettünk már boldoggá azáltal, hogy megtaláltuk számára a nagybetűs ruhát!
  Szalonunk
  Kép alt címkéje
  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  28 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges ruhában.