• Időpontfoglalás
 • 2021.MÁRC.31

  MEGÚJULTUNK!

  1065 Budapest, Podmaniczky utca 10. 1. emelet 3., ahol igazi csodavilág vár menyasszonyainkra.

  Egy valóra vált álom

  Közel három évtizede, 1992. március 16-án csodás álmunk vált valóra megnyitottuk első esküvői ruhaszalonunkat. A 29 év minden pillanatát a szerelem és izgalommal teli várakozás töltötte be. A sok mosoly, az esküvői ruhák tökéletessége, menyasszonyaink öröme és hálás visszajelzései folyamatosan arra inspiráltak bennünket, hogy valami egészen káprázatos új dolgot hozzunk létre. 2021. március 16-án vettük birtokba új helyünket: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 10. 1. emelet 3. szám alatt, ahol igazi csodavilág vár menyasszonyainkra.

   

  Luxus és elegancia: Venezuela és NewYork bűvöletében

  A legújabb modern trendek alapján készült belső tér a híres tervezőpáros, Hector Bellorin és Ivano Aspesi munkáját dicséri.  Azt mondják, számukra a design összetett jelentéseket testesít meg, a tervezés pedig egy olyan kutató-alkotómunka, amely ötvözi a történelmi hivatkozásokat az innovatív, kísérletező terekkel.

   

   

  „A tervezéskor ’gördülékenység’ kulcsszóra helyeztük a hangsúlyt a LOVE Szalonban, mivel így teremthettük meg az egyensúlyt a tér különböző funkcionalitásai (kiállító tér és ruhakészítés) és a Szalon bejárásának élménye között. Mindezt kanyargó, fából készült falak elhelyezésével értük el, amely kiállító térré és a szalon meghatározó elemévé is vált.


  A Szalon kialakításnak építészeti különlegessége, hogy képes összemosni a térbeli határokat a statikus és a mobil alkotóelemek között. Ez úgy valósul meg, hogy a falak nem érintik a plafont, lehetővé téve, hogy a Szalon belső tere tulajdonképpen egyben egy óriási művészi alkotás is. A mennyezeten található a tér egyik legfontosabb eleme: a fémhuzalokból készült művészi installáció, amely íves, lépcsőzetes, különböző arany árnyalatú rétegekből áll és vízesésként omlik le, mintha csak egy óriási menyasszonyi ruha alatt állnánk.”
  HBellorin Interior Design

   

   

  Két domináns irány határozta meg a tervezők munkáját:

  1. Egyrészt a tisztelgés a venezuelai Jesús Rafael Soto munkássága előtt, aki az úgynevezett „kinetikus” művészet jeles képviselője. A kinetikus világban a mozgó alkotások jellemzőek, amelyekben nagy szerepet kapnak a fény- és hangeffektusok, ezzel teremtve különleges élményvilágot. Aki eljön hozzánk és felnéz a plafonra, rögtön hatalmába keríti az éjszakai égbolton megjelenő fénysugárra emlékeztető mintázat, a sarki Aurora borealis jelenség művészi költeménye. Minden egy kanyargó, fényes és éteri felületté olvad össze a fejünk felett, ami minket is azonnal hipnotizált.
  2. A tervezőcsapat által használt másik kihagyhatatlan referencia az 1939. évi New York-i világkiállításon bemutatott finn pavilon volt. A pavilon tervezője Arq. Alvar Aalto annak az építészeti koncepciónak a híve volt, amely közelebb áll és mintegy idomul a környező tájhoz, ívelt falakat és kupolás megoldásokat alkalmazva.

  A LOVE Szalonban tehát Venezuela és NewYork elevenedik meg, így mindenki átélheti a jelentőségteljes terek ölelésében rejlő dinamizmust. Az designereken túl a Szalon kialakításán számos külföldi alkotó dolgozott, így összesen 8 nemzet lelke került bele, ami elképesztő energiát ad a helynek. Minket fantasztikus erővel inspirál a körülöttünk pompázó tér és művészet. Minden szempontból az vezérelt bennünket, hogy a nők tökéletesen érezzék magukat attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek. Az íves és hullámos formák kerültek előtérbe, hiszen számos kutatás bizonyította, hogy ezek azok, amelyeket a női agy leginkább komfortosnak ítél. Minden erőnkkel arra törekedtünk, hogy mindenből a leggyönyörűbb luxus és kényelem áradjon, a természetesség puha eleganciájával. Így lesz tökéletes a készülődés az esküvői Nagy Napra.

   

  LOVE menyasszonyként minden Rólad szól

  Nagyon fontos számunkra a figyelem és a teljes átélés. Éppen ezért egyszerre maximum 2 ruhapróba zajlik szalonunkban, két elkülönülő térben. 1,5 órás ruhapróbáinkon LOVE menyasszonyainkat a 30 éve pályán lévő, professzionális Csapatunk segíti, akik szívvel-lélekkel élik át minden nap a készülődés és álmodozás örömét. Az érkező kísérők számára is kényelmes helyet biztosítunk, kávéval és ásványvízzel kedveskedünk vendégeinknek.

  Sokan megfeledkeznek róla, hogy mennyire fontos a ruha mozgásának ismerete. Mi erre is gondoltunk: egy 11 méteres kifutó áll LOVE menyasszonyaink rendelkezésre, amelyen végigvonulva megtapasztalhatják a ruha minden rezdülését.

  A tökéletesség a célunk, így a legnagyobb jutalmunk, amikor ragyogó mosollyal azt mondják menyasszonyaink: Igen! Ez az!

   

   

  Világhírű tervezők különleges esküvői ruhái

  A világhírű tervezők, mint Nicole Milano, San Patrick, Libelle, Herve Paris, Randy Fenoli és Modeca legfrissebb kollekcióinak legegyedibb darabjait hoztunk el a LOVE Szalonba. Jelenleg 150 ruha vár gazdára, menyasszonyaink a 2021-es kollekció legújabb darabjaiból válogathatnak kedvükre. Tehetséges varrónőink prémium minőségben, tökéletes vonalvezetéssel szabják méretre ruháinkat.

  TIPP: Írd ki weboldalunkról a kedvenc ruháid nevét, így ha LOVE Csapatunk ránéz a listádra, rögtön tudjuk miben gondolkodsz! Nagyon jó támpontot nyújt egy ilyen toplista szakértő kollégáinknak abban, hogy milyen stílusa van a hozzánk érkező menyasszonynak.

   

  Célunk a legjobbnak lenni

  Fontos számunkra a tökéletesség és őszintén úgy gondoljuk, hogy ez csak akkor valósulhat meg, hogyha egyetlen egy dologban vagyunk igazán színvonalasak és minden figyelmünkkel a menyasszonyi ruhákra koncentrálunk. Így tehát nem találhatóak nálunk menyecske- vagy épp szalagavatós ruhák. Csak és kizárólag a legújabb esküvői ruhák. Tudjuk, hogy a „multitasking-elméletek” megdőltek és egy dolgot lehet csak tökéletesen, maximális odafigyeléssel csinálni: a menyasszonyi ruhákban akarunk hibátlanok lenni.

   

  NYITÁS

  Szolgáltatásaink színvonala, a lelkesedésünk és odaadásunk mit sem változott, sőt még lelkesebben várjuk a nyitást, hogy birtokba vehessétek a számunkra legszebb Esküvői Ruhaszalont Budapesten.

  AMINT LEHET, MEGNYITUNK!  Folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványügyi intézkedéseket, mert mi készen állunk! Nagyon-nagyon várunk benneteket, és szívből reméljük, hogy LOVE menyasszonyainkat is annyira lenyűgözi majd ez a csodás környezet, mint ahogy minket.

   

  PARKOLÁS

  Szalonunk a belvárosban található, így a Podmaniczky és környező utcákban van lehetőség parkolásra. Aki biztosra szeretne menni, neki a szomszédos Weiner Leó utában található „Care Park Weiner” parkolóházat ajánljuk.   

   

  BEJELENTKEZÉS

  Telefonon: +36 30 010 1740      
  E-mailben: love.szalon@gmail.com

   

  Várunk benneteket szeretettel!

   

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  30 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.