• Időpontfoglalás
 • 2021.JÚN.04

  Így lesz álom az esküvői ruhapróba

  A LOVE Szalonban minden menyasszonyt szívvel-lélekkel kísérünk végig a ruhaválasztás folyamatán. Hiszünk abban, amit Marilyn Monroe mondott: „Mindannyian sztárok vagyunk és megérdemlünk egy kis csillogást.”

  Minden, amit tudni akarsz a LOVE Szalon esküvői ruhapróbájáról.

  A LOVE Szalonban minden menyasszonyt szívvel-lélekkel kísérünk végig a ruhaválasztás folyamatán. Hiszünk abban, ami Marilyn Monroe mondott: „Mindannyian sztárok vagyunk és megérdemlünk egy kis csillogást.” – épp ezért luxus környezetben, prémium interior designnal, világhírű tervezők kollekcióival, maximális odafigyeléssel és tökéletes szakmaisággal támogatunk álmaid ruhájának kiválasztásában.

  Összegyűjtöttük a fontos tudnivalókat, íme a LOVE Szalon ruhapróba-kisokosa!

   

  Mikor jelentkezzek be ruhapróbára?

  Fontos alaptétel, hogy az esküvő dátuma már legyen fix. Na jó, 99,9% :)
  Amikor a helyszínnel már leegyeztettétek az időpontot, utána zöld utat kap a ruhapróba témaköre! Ezzel kapcsolatban több szempontot is figyelembe vehetsz.

  Márka, stílus, fazon       
  Ha egy bizonyos márka, stílus vagy fazon fontos számodra, akkor érdemes minél hamarabb. Meglepő lehet, de akár több, mint 1 évvel az esküvő előtt is elkezdik keresni azon a menyasszonyok a ruhákat, akik A Tökéletes darab felkutatását nem szeretnék a véletlenre bízni.

  Széles választék
  Ha a széles választék a fontos, akkor is érdemes mielőbb lefoglalni a ruhapróba időpontot, hiszen más arák is résen vannak, így minél hamarabb jössz el hozzánk, annál kényelmesebben válogathatsz. A LOVE Szalonban fontos alapelvünk, hogy a lehető legszélesebb választékkal álljunk rendelkezésre egész évben, így biztos lehetsz benne, hogy a nálunk megtalálható 150-200 ruhából bőven lesz lehetőséged szemezgetni!

  Újdonságok
  Ha az extra újdonságokat részesíted előnyben, akkor bizonyára tudod, hogy az új kollekciók ősszel érkeznek az esküvői ruhaszalonokba, így ekkorra érdemes jó előre lefoglalni az időpontot, hogy elsőként válogathass az újdonságok közül. A LOVE Szalon is október-november tájékán fedi fel a legújabb világhírű darabokat. Őszi ruhapróbáinkon már a legfrissebb Randy Fenoli, Herve Paris, Libelle, Modeca, San Patrick és Nicole Milano darabok várnak!

   

  Ki kísérjen el a ruhapróbára?

  Maximális javasolt kísérőszám a 3, hiszen így még kezelhetőek a különböző vélemények, de úgy látjuk, hogy optimálisan 2 fő kísérővel működik jól a próba. „A kevesebb néha több.” Olyasvalakit hívj meg erre a különleges és meghitt alkalomra, aki közel áll hozzád, ismer, szeret és támogat, de ha kell odamondja, hogy „szívem, ez felejtős”. Érkezhetsz édesanyáddal, húgoddal vagy nővéreddel, vagy a legjobb barátnőddel is.

  Tudjuk, hogy vannak olyan szalonok, ahol kifejezetten kérik, hogy férfi ne érkezzen a próbákra, mert más menyasszonyok is próbálnak egy légtérben. A LOVE Szalon ruhapróba helyszíneinek speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy 2 próba egymástól teljesen függetlenül zajlódjon le, teljesen szeparáltan. Nyugodtan hozd el a legjobb barátodat vagy fiú testvéredet, ha azt szeretnéd, hogy egy férfi szem is részt vegyen álmaid ruhájának kiválasztásában! Szeretettel várunk, bárkivel is szeretnéd megosztani ezt a csodás alkalmat! :)

   

   

  Hogyan készüljek a ruhapróbára?

  Ha már kinéztél ruhákat a weboldalunkon, írd fel a nevüket, így gyorsan le tudjuk csekkolni, hogy miben gondolkodsz.

  Érdemes kipihenten, frissen érkezni, hajmosás és natúr smink is jól jöhet.

  Fehérneműt tekintve világos árnyalatok jöhetnek szóba: fehér vagy testszínű (nude) fehérneműben gyere. A ruhapróbán egy kolléganőnk fog öltöztetni.

  A menyasszonyi ruháink alá nem kell melltartó, így ezt a kérdés könnyen kipipáltuk a listáról. Ruháink mindegyike igényes melltartó-résszel vagy push-up betéttel rendelkezik, ami személyre szabható, így nem kell vesződnöd melltartóval, a ruha által garantált a tökéletes megjelenés! Ha esetleg szégyenlős vagy, érdemes pártnélküli melltartóban jönnöd, de majd a nagy napra nem fog kelleni a sok macerát okozó ruhadarab.

  Cipő kérdésben egyszerű a menetrend: nem kell az első próbára (amikor majd rád igazítjuk a ruhát, akkor viszont kifejezetten kérjük, hogy hozd az esküvői cipődet!:). Mezítláb történik a próba, megfelelő magasságú dobogón fogsz állni. Ezzel is óvjuk a ruhákat tökéletes minőségükben, ugyanis ha cipőben próbálnának menyasszonyaink, akkor a sarkak beleakadhatnának a kényes anyagokba, hiszen még nincsen az adott hölgyre alakítva a ruha. Bízz bennünk, tudjuk a dolgunkat, tökéletes lesz a végeredmény!

  Bátran fényképezd le magad mindegyik ruhában, hiszen ez segíthet a döntésben. Ha a képeket publikálod valamilyen online platformon, akkor kérjük jelöld meg rajta a LOVE Szalont és használt a #loveszalon hashtag-et, hogy minél több arához eljuthasson a hírünk!

   

  Hogyan zajlik a ruhapróba?

  A LOVE Szalonban 1,5 óra egy esküvői ruhapróba. Először is csupa fül odafigyeléssel meghallgatjuk mit szeretnél, mik az elképzeléseid. Mutathatsz képeket, egy kávé vagy üdítő társaságában elmondhatod, hogy melyik fazon, design, stílus tetszik, és mi mindezek alapján térülünk-fordulunk és hozzuk a számodra szóba jöhető ruhákat.

  Emellett kolléganőink is ajánlani fognak bizonyos modelleket, amiknek érdemes esélyt adni, sok menyasszony csodálkozott már rá saját magára, miután szakértő tanácsára belebújt egy ruhába. Színek szempontjából is érdemes nyitottnak lenni: a pezsgő, ekrü vagy elefántcsont árnyalatok rendkívül népszerűek.

  Egy kolléganőnk fog öltöztetni, segít belebújni a ruhába és eligazgatni, hogy lásd, hogyan áll majd beigazított formában. Rendszerint 5-10 ruhából áll a próba, a top darabokat pedig újra felveheted, hogy biztos döntést tudsz hozni. A LOVE Szalonban van egy 11 méteres „kifutónk” is, ahol végigmehetsz és megtapasztalhatod, hogy hogyan viselkedik a ruha mozgás, séta, szaladás (:P) közben. Nagyon fontos, hogy mozgás közben is jól érezd magad, hiszen egy kiadós táncikálás is vár rád a Nagy Napon.

  Szeretjük, hogy nálunk laza, jó hangulatú, feszengésmentes a ruhapróba. Ezért soha nem fogunk semmit rád erőltetni, szíved-lelked szerint szabadon dönthetsz. Mi azért vagyunk, hogy maximális odaadásunkkal és szakmai profizmussal segítsünk téged abban, hogy fantasztikusan érezd magad az esküvődön. Miénk a megtiszteltetés, ha mellettünk teszed le a voksodat. Minden menyasszonyunkra teljesí szívünkből büszkék vagyunk!

   

     

  Praktikus tudnivalók a választékról

  A LOVE Szalonban 6 meghatározó nemzetközi tervezőház, világhírű darabjait találod, azokat az esküvői ruhákat, amelyek New York, Párizs és Róma szalonjaiban kápráztatják el a menyasszonyokat.

  Nicole Milano, Randy Fenoli, San Patrick, Libelle, Herve Paris és Modeca ruhák várnak nálunk.

  A honlapunkon látható ruhák közül szinte mindegyik azonnal próbálható a LOVE Szalonban. Kivételt képez ez alól a nyári időszak, amikor ruháink egy részét eladásra is kínáljuk, ekkor elképzelhető, hogy kifutnak bizonyos darabok. – Ugye, ugye! Érdemes időben időpontot foglalni! :)

  Herve Paris ruháink finom anyagukból fakadóan alapvetően kizárólag eladásra szerepelnek kínálatunkban, így ennek a tervezőháznak folyamatosan megújuló készletét tartjuk. Körülbelül 3 hónapot kell számolni a ruhák érkezésére.

   

  Hogyan tudom lefoglalni a választott ruhát?

  A foglaló összege 70.000-100.000,- Ft között van, így ennyivel célszerű készülni a ruhapróbára. Ezt készpénzes fizetéssel, bankkártyával vagy akár átutalással is lehet fizetni. Átutalás esetén van lehetőség euróval is fizetni.

  Van lehetőséged első felvételre ruhát bérelni, ekkor garantáljuk, hogy a ruhát Te fogod a történelemben legelőször viselni. Az első felvételes ruháknak plusz 50% felára van.

   

  Mennyi időre szól a kölcsönzés?

  A ruha bérbe adása csütörtöktől hétfőig tart.

   

  Ha megtaláltam A Ruhát, hány próba szükséges az esküvőig?

  A ruhaválasztást követően a ruha méretre igazítása az esküvő előtti héten pénteken, vagy az esküvő hetében hétfőn és kedden történik. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe. Ide mindenképpen hozd magaddal a cipődet, jöhetsz akár egyedül is. A ruha elvitelére viszont mindenképp jöjjön veled az a személy, aki öltöztetni fogj, mert ekkor tanítjuk be őt a ruha beigazítására, hogy tökéletesen viselhesd.

  Várunk Téged is szeretettel a különleges menyasszonyi ruhák birodalmában!

  Légy Te is igazi Love Menyasszony!
  29 év szakmai tapasztalatával és teljes szívünk odaadásával dolgozunk azon, hogy életed NAGY NAPJA tökéletes legyen egy igazán egyedi, különleges ruhában.